Szombat, 2026-06-13, 19:49
BALMAZÚJVÁROSI TEREMFOCI BAJNOKSÁG

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
IDE ÍRJATOK
MKThündeDátum: Szombat, 2011-04-30, 11:14 | Üzenet # 241
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 168
Hírnév: 4
Állapot: Offline
Én mindent megteszek ezért Bandi!!! Tudod!!! biggrin

Pusziii

GyapjasDátum: Szombat, 2011-04-30, 11:15 | Üzenet # 242
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 20
Hírnév: 1
Jaja, mert néztem a sorsolást, és nem értettem miért nincs eredmény.Kicsit húzós lesz, de remélem lesz egy kisebb meglepetés.Ti fociztok, mi meg dolgozunk.Hajrá Echo.

Gyapjas.

MKThündeDátum: Szombat, 2011-04-30, 11:17 | Üzenet # 243
Ezredes
Szurkolunk helyetted is Gyapjas!!! biggrin

Pusziii

GyapjasDátum: Szombat, 2011-04-30, 11:27 | Üzenet # 244
Őrmester
Üzenetek: 20
Hírnév: 1
Köszi.

Hozzáadva (2011-04-30, 11:27)
---------------------------------------------
Aztán ügyesen Bandika.

Gyapjas.

DidaDátum: Szombat, 2011-04-30, 15:37 | Üzenet # 245
Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
Hírnév: 3
Megpróbálom Zolika! biggrin
Köszi!

Hajrá Vasudvar!!!

MKThündeDátum: Szombat, 2011-04-30, 16:07 | Üzenet # 246
Ezredes
Bandika? Zolika? biggrin Édesek vagytok! wink

Pusziii

DidaDátum: Szombat, 2011-04-30, 16:10 | Üzenet # 247
Alezredes
biggrin biggrin biggrin Ugye? biggrin biggrin biggrin

Hajrá Vasudvar!!!

andrasDátum: Szombat, 2011-04-30, 23:03 | Üzenet # 248
Közlegény
Üzenetek: 4
Hírnév: 0
Sziasztok!

Először is szeretnék elnézést kérni a Csapóné csapatától, amiért nem értesítettem őket. Sajnos én is csak tegnap tudtam meg hogy nem lesz meg a csapat. Egy párperces keresést követően megtaláltam Dida-t a fb-on és írtam neki hogy nem tudunk kiállni, mire ő visszaírta hogy sajnálja, és értesítik a Csapónét. Na én itt lezártnak tekintettem az ügyet, és csak ma 4-5 körül láttam hogy nem lehet halasztani, hívjam fel Kun István-t, különben -3 pont lesz a sorsunk. Félre ne értsd Dida, nem téged tartalak a hibásnak, itt egyértelmű hibás a mi csapatunk.
Kunmeister-nek válaszolva azért Dida-nak írtam, mert úgy tudom a csapattársa szervezi ezt az egész bajnokságot, úgy voltam vele hogy neki mindenképpen szólni kell, másrészt a ti csapatotokból senkit nem ismerek akit el tudtam volna érni. Ide a fórumra meg tegnap regisztráltam, de az aktiváló e-mail kb egy órával regisztráció után érkezett meg, miután fb-on megírtam azt a bizonyos levelet.
Másik dolog, tudomásom szerint a 2. fordulóban az Öregfiúk-BUTE mérkőzés halszatva vagy előretolva lett, de ettől függetlenül elfogadjuk (mást nem is tehetünk) a -3 pontot. Valószínűleg meccsel is vereség lett volna, és így még a pólóm se lett elszakítva (mert 2 alkalommal a Csapóné ellen már elszakadt) :D.

SziszkaDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 01:02 | Üzenet # 249
Közlegény
Üzenetek: 9
Gratulálok a Vasudvarnak!A győzelmük sajnos még ilyen arányban is megérdemelt volt!Meg hát volt egy jó Dida is a kapuba!

MKThündeDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 01:53 | Üzenet # 250
Ezredes
Jó meccset láthattunk! Gratulálunk a Vasudvarnak! Mindkét csapatnak köszönjük az élményt! smile

Pusziii

RoberthoDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 11:45 | Üzenet # 251
Közlegény
Üzenetek: 11
Gratulálunk a Vasudvarnak! Sajnos csak az első félidőben voltunk a meccsben, Dida meg kivédte a szemünket is sad Sok sikert a bajnoki címért folyó küzdelemhez! smile

kunmesterDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 11:51 | Üzenet # 252
Közlegény
Üzenetek: 17
Mi lett a Drink-Öregek meccs? A Rendszergazda mindig késlekedik az eredményekkel, nem tudom miért?! biggrin

Hozzáadva (2011-05-01, 11:51)
---------------------------------------------
Andras azért írtam ki ide a számomat, hogy hívj fel hátha tudunk valami megoldást találni és ahogy Banditól tudom ő is megadta a tel.számom az Fb-n. Mindegy ez van csak legközelebb dupla meztépésre számíthattok emiatt cool !

andrasDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 12:20 | Üzenet # 253
Közlegény
Üzenetek: 4
Az említett okok miatt tegnap 5 óra körül olvastam hogy ki van írva a számod, akkor meg már úgy voltam vele hogy késő, meg akkor már szerintem megoldást se tudtunk volna találni. De mindegy, ezzel már nem tudunk mit csinálni, és akkor a következő meccsen amerikai focis felszerelésben fogunk ellenetek játszani így feladjuk a leckét, főhet a fejetek hogy fogjátok azt is elszakítani biggrin

DidaDátum: Hétfő, 2011-05-02, 09:37 | Üzenet # 254
Alezredes
Sajnálom hogy nem sikerült megoldani a Kukac - Csapóné dolgot! sad
Köszönöm a csapat, és a saját nevemben is a gratulációkat, szerintem az egész csapat jól játszott szombaton!
Magamról pedig csak annyit amit kolegámtól Csobitól szoktunk hallani "azért van a majom a ketrecben"! biggrin biggrin biggrin

Hajrá Vasudvar!!!

MKThündeDátum: Hétfő, 2011-05-02, 12:23 | Üzenet # 255
Ezredes
A Vasudvar fantasztikusan játszott!!! Eleget téve kérésemnek, nagyon izgalmas meccsként indítottak biggrin A frászt hozták rám az első 10 percben kb biggrin biggrin biggrin
Köszönöm a szombati meccset Fiúk!!! Nagyon jól éreztem magam!!! Bandi pedig a legjobb KAPUS!!!!
Ma pedig!!! Hajrá Echo Sport!!!!!!!

Pusziii

Keresés:

Copyright MyCorp © 2026Ingyenes webtárhely uCoz