|
IDE ÍRJATOK
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 11:14 | Üzenet # 241 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 168
Állapot: Offline
| Én mindent megteszek ezért Bandi!!! Tudod!!!
Pusziii
|
| |
|
|
| Gyapjas | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 11:15 | Üzenet # 242 |
 Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 20
| Jaja, mert néztem a sorsolást, és nem értettem miért nincs eredmény.Kicsit húzós lesz, de remélem lesz egy kisebb meglepetés.Ti fociztok, mi meg dolgozunk.Hajrá Echo.
Gyapjas.
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 11:17 | Üzenet # 243 |
 Ezredes
| Szurkolunk helyetted is Gyapjas!!!
Pusziii
|
| |
|
|
| Gyapjas | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 11:27 | Üzenet # 244 |
 Őrmester
Üzenetek: 20
| Köszi. Hozzáadva (2011-04-30, 11:27) --------------------------------------------- Aztán ügyesen Bandika.
Gyapjas.
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 15:37 | Üzenet # 245 |
 Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
| Megpróbálom Zolika! Köszi!
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 16:07 | Üzenet # 246 |
 Ezredes
| Bandika? Zolika? Édesek vagytok!
Pusziii
|
| |
|
|
|
|
| andras | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 23:03 | Üzenet # 248 |
|
Közlegény
Üzenetek: 4
| Sziasztok! Először is szeretnék elnézést kérni a Csapóné csapatától, amiért nem értesítettem őket. Sajnos én is csak tegnap tudtam meg hogy nem lesz meg a csapat. Egy párperces keresést követően megtaláltam Dida-t a fb-on és írtam neki hogy nem tudunk kiállni, mire ő visszaírta hogy sajnálja, és értesítik a Csapónét. Na én itt lezártnak tekintettem az ügyet, és csak ma 4-5 körül láttam hogy nem lehet halasztani, hívjam fel Kun István-t, különben -3 pont lesz a sorsunk. Félre ne értsd Dida, nem téged tartalak a hibásnak, itt egyértelmű hibás a mi csapatunk. Kunmeister-nek válaszolva azért Dida-nak írtam, mert úgy tudom a csapattársa szervezi ezt az egész bajnokságot, úgy voltam vele hogy neki mindenképpen szólni kell, másrészt a ti csapatotokból senkit nem ismerek akit el tudtam volna érni. Ide a fórumra meg tegnap regisztráltam, de az aktiváló e-mail kb egy órával regisztráció után érkezett meg, miután fb-on megírtam azt a bizonyos levelet. Másik dolog, tudomásom szerint a 2. fordulóban az Öregfiúk-BUTE mérkőzés halszatva vagy előretolva lett, de ettől függetlenül elfogadjuk (mást nem is tehetünk) a -3 pontot. Valószínűleg meccsel is vereség lett volna, és így még a pólóm se lett elszakítva (mert 2 alkalommal a Csapóné ellen már elszakadt) :D.
|
| |
|
|
| Sziszka | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 01:02 | Üzenet # 249 |
|
Közlegény
Üzenetek: 9
| Gratulálok a Vasudvarnak!A győzelmük sajnos még ilyen arányban is megérdemelt volt!Meg hát volt egy jó Dida is a kapuba!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 01:53 | Üzenet # 250 |
 Ezredes
| Jó meccset láthattunk! Gratulálunk a Vasudvarnak! Mindkét csapatnak köszönjük az élményt!
Pusziii
|
| |
|
|
| Robertho | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 11:45 | Üzenet # 251 |
 Közlegény
Üzenetek: 11
| Gratulálunk a Vasudvarnak! Sajnos csak az első félidőben voltunk a meccsben, Dida meg kivédte a szemünket is Sok sikert a bajnoki címért folyó küzdelemhez!
|
| |
|
|
| kunmester | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 11:51 | Üzenet # 252 |
|
Közlegény
Üzenetek: 17
| Mi lett a Drink-Öregek meccs? A Rendszergazda mindig késlekedik az eredményekkel, nem tudom miért?!  Hozzáadva (2011-05-01, 11:51) --------------------------------------------- Andras azért írtam ki ide a számomat, hogy hívj fel hátha tudunk valami megoldást találni és ahogy Banditól tudom ő is megadta a tel.számom az Fb-n. Mindegy ez van csak legközelebb dupla meztépésre számíthattok emiatt !
|
| |
|
|
| andras | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 12:20 | Üzenet # 253 |
|
Közlegény
Üzenetek: 4
| Az említett okok miatt tegnap 5 óra körül olvastam hogy ki van írva a számod, akkor meg már úgy voltam vele hogy késő, meg akkor már szerintem megoldást se tudtunk volna találni. De mindegy, ezzel már nem tudunk mit csinálni, és akkor a következő meccsen amerikai focis felszerelésben fogunk ellenetek játszani így feladjuk a leckét, főhet a fejetek hogy fogjátok azt is elszakítani
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Hétfő, 2011-05-02, 09:37 | Üzenet # 254 |
 Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
| Sajnálom hogy nem sikerült megoldani a Kukac - Csapóné dolgot! Köszönöm a csapat, és a saját nevemben is a gratulációkat, szerintem az egész csapat jól játszott szombaton! Magamról pedig csak annyit amit kolegámtól Csobitól szoktunk hallani "azért van a majom a ketrecben"!
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Hétfő, 2011-05-02, 12:23 | Üzenet # 255 |
 Ezredes
| A Vasudvar fantasztikusan játszott!!! Eleget téve kérésemnek, nagyon izgalmas meccsként indítottak A frászt hozták rám az első 10 percben kb Köszönöm a szombati meccset Fiúk!!! Nagyon jól éreztem magam!!! Bandi pedig a legjobb KAPUS!!!! Ma pedig!!! Hajrá Echo Sport!!!!!!!
Pusziii
|
| |
|
|