|
IDE ÍRJATOK
|
|
| vaszja | Dátum: Hétfő, 2011-03-14, 21:25 | Üzenet # 1 |
|
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 4
Állapot: Offline
| Egy kis múlt idézés
|
| |
|
|
| vaszja | Dátum: Hétfő, 2011-03-14, 21:29 | Üzenet # 2 |
|
Közlegény
Üzenetek: 4
| A Test category fórum hamarosan törlésre kerül, ezért ezt a Fórumot használjátok!!!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Hétfő, 2011-03-14, 23:37 | Üzenet # 3 |
 Ezredes
Üzenetek: 168
| Húúú ... sikerült megmenteni??? Aztaaaaaaaa Nagy vagy Pisti!!!  Hozzáadva (2011-03-14, 23:37) --------------------------------------------- De ugye őrnagy maradok, ha kitörlöd a többit??? 
Pusziii
|
| |
|
|
| Kölyök | Dátum: Hétfő, 2011-03-14, 23:55 | Üzenet # 4 |
|
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 24
| Na mindig csak a törtetés a karrier
Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Hétfő, 2011-03-14, 23:59 | Üzenet # 5 |
 Ezredes
| Úúúúgy ám!!! Nem véletlen vagyok már őrnagy!!!
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Szerda, 2011-03-16, 13:00 | Üzenet # 6 |
 Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
| Nagyon jó lett ez honlap, a kezdeti nehézségek után kezdem magam egyre jobban kiismerni rajta, csak így tovább!!! A sorsolásról csak annyit, hogy természetesen nem lehet minden csapat kérését teljesíteni, mindenki minél később akarna játszani, de ez nem lehetséges, úgy gondolom, most már hogy látszik ki mikor játssza a meccseit mindenkinek van ideje úgy szervezni a dolgát hogy minél több meccsen ott tudjon lenni. Nyilván, most hogy itt a tavasz, és megyünk bele a jó időbe, egyre nagyobb probléma lesz mindenkinek odaérni a meccseire, de én a saját példámból tudom, mindenkinek arra van ideje amire szakít, és arra szakít amit fontosnak tart........
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szerda, 2011-03-16, 19:22 | Üzenet # 7 |
 Ezredes
| Bandi! Igazad van! Sőt, úgy korrekt, ha mindenki van mindig! Abból nem lehet baj! Vagy igen? Mi biztos hogy ott leszünk, amikor csak tudunk és ahogy megyünk bele a jó időbe, úgy tudunk egyre inkább menni a gyerkőcökkel is
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Szerda, 2011-03-16, 22:52 | Üzenet # 8 |
 Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
| Igen igazán az volna a legkorrektebb ha mindig ugyanazzal a kerettel tudnának kiállni a csapatok, akkor nem lennének a bajnokságot befolyásoló eredmények! De tudom hogy ez a bajnokság amatőr volta miatt lehetetlen, és nyilván mindenki törekszik arra hogy a lehető legtöbb meccsen ott legyen. Mindig örülünk ha jöttök, a gyerekeknek pedig külön is!
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| Robertho | Dátum: Szerda, 2011-03-16, 23:54 | Üzenet # 9 |
 Közlegény
Üzenetek: 11
| A honlap nagyon klassz És ha ez az üzenet megjelenik, akkor még a szemem is kiváló Izgatottan várjuk a küzdelmeket, a Délibáb felkészült meghuzigálni a nagycsapatok bajszát! Sok sikert mindenkinek!
|
| |
|
|
| Kölyök | Dátum: Csütörtök, 2011-03-17, 06:42 | Üzenet # 10 |
|
Őrmester
| Quote (Dida) Mindig örülünk ha jöttök, a gyerekeknek pedig külön is! smile biggrin AZ ok , hogy mi örülünk, és lassan a gyerekek sem bújnak előled
Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Csütörtök, 2011-03-17, 08:03 | Üzenet # 11 |
 Ezredes
| Az én gyerekeim biztos, hogy nem bújnak senki elől! Edzettek!
Pusziii
|
| |
|
|
| Kölyök | Dátum: Csütörtök, 2011-03-17, 08:34 | Üzenet # 12 |
|
Őrmester
| JAj szegények milyen edzés programot kaphatnak Reggel ébresztő Zámbó Jymmire, aztán zuhany hideg vízben , 2 perces szintidő alatt felöltözni v nincs reggeli, és aki nem teljesít az oktatási intézményben maximumon azért nem mentek érte csak mikor már zárják
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Csütörtök, 2011-03-17, 10:50 | Üzenet # 13 |
 Ezredes
| Kölyök! Ki mondta el? De legalább működik!  Hozzáadva (2011-03-17, 10:50) --------------------------------------------- Bandi! Én csapatként értettem a mindenkit ... nem személyekre gondoltam Tehát, hogy minden csapat van minden időben ... érted? vagy nem? Deeee! 
Pusziii
|
| |
|
|
| Kölyök | Dátum: Csütörtök, 2011-03-17, 11:09 | Üzenet # 14 |
|
Őrmester
| Quote (MKThünde) Bandi! Én csapatként értettem a mindenkit ... nem személyekre gondoltam wink Tehát, hogy minden csapat van minden időben ... érted? vagy nem? Deeee! biggrin Jó-jó nem is kell itt személyeskedni , tudjuk hogy kit nem szeretsz na nem akarok feszültséget kelteni így csak kicsiben írom ,
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Csütörtök, 2011-03-17, 11:14 | Üzenet # 15 |
 Ezredes
| Quote (MKThünde) na nem akarok feszültséget kelteni így csak kicsiben írom , Tündi mindenkit kedvel  Hozzáadva (2011-03-17, 11:14) --------------------------------------------- Kölyök!!! Hadnagy lettél!!!! 
Pusziii
|
| |
|
|