|
IDE ÍRJATOK
| |
| MKThünde | Dátum: Hétfő, 2011-03-21, 20:26 | Üzenet # 31 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 168
Állapot: Offline
| Meg bizony! Bandi! Téged is ... kedves Őrnagy!
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Hétfő, 2011-03-21, 20:53 | Üzenet # 32 |
 Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
| Tényleg.......!!! Őrnagy lettem!!!!
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Kedd, 2011-03-22, 14:26 | Üzenet # 33 |
 Ezredes
| Figyeljetek már! Indul Db-ben a bajnokság ... az első meccs csütörtök 20.30. Mi lesz az esti BS-ezés és Madarazás sorsa?
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-03-22, 19:05 | Üzenet # 34 |
 Alezredes
| Tündi! Az első meccs 2011.03.28 hétfő 18.30. Echo Sport-Hungarotarg, a második lesz 31.én csütörtökön 20.30 tól Echo-Viktor Security. Sajnos, ez minden évben visszatérő probléma, hiába kértük most is a debreceni csapatvezetőnket, hogy próbálja úgy csinálni hogy ne játszunk csütörtökön....ezt a szövetségnél úgy tűnik figyelmen kivűl hagyták, szinte minden csütörtökre írtak ki nekünk meccset Mivel ez a csütörtöki csapatból több embert érint sajnos, igy ezek a szép esték kimaradnak, legalábbis amikor 19.30 as, vagy 20.30 as meccset játszunk...., és sajnos az ilyen időpontok vannak többségben.... Egyébként beszéltem Kunival, és tesz még egy kísérletet a szövetségnél de halvány a remény hogy változtatnának a sorsoláson.... Amúgy így kérdéses az is leszünk e elegen a meccseken, mert Csegén is edzés van csütörtökön, és onnan 3 ember is járna Debibe........szóval nagyon nem jól van ez így....:(
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| Gyapjas | Dátum: Kedd, 2011-03-22, 19:24 | Üzenet # 35 |
 Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 20
| A mester csak erőlteti ezt a debreceni bajnokságot, csak hát minek...
Gyapjas.
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Kedd, 2011-03-22, 19:25 | Üzenet # 36 |
 Ezredes
| Hát nagyon sajnálom! Ilyenkor még szurkolni sem tudunk menni Db-be, hisz nekünk meg érobik van Azért ez így nem lesz egyszerű ... főleg, aki mindenhol játszik ...
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-03-22, 19:38 | Üzenet # 37 |
 Alezredes
| Nem lenne probléma azzal a bajnoksággal, de ez a csütörtöki időpont egy nagy kiszurás, és főleg azokkal akik igy nem tudnak Ujvároson csütörtökön focizni, mert ugye mi bent leszünk jópáran, és itt nem lesznek elegen.... A jó kis, foci, és érobik utáni összejöveteleket már nem is emlitve.....
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Kedd, 2011-03-22, 20:48 | Üzenet # 38 |
 Ezredes
| Bandi! Az utáni összejöveteleket be tudjuk pótolni és meg tudjuk tartani bármikor . Az legyen a legnagyobb bajunk!
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Péntek, 2011-03-25, 19:14 | Üzenet # 39 |
 Alezredes
| Helló fiuk, szia lányok!!! Holnap végre kezdetét veszi a bajnokság rájátszása, mind az alsó, mind a felsőházi csapatok számára! Már nagyon vártuk, hogy végre újra rúgjuk a bőrt, sok volt a szünet....de holnap újra útjára indul a labda, és egészen május elejéig pörögni fog! Kezdjük talán az alsóház mérkőzéseivel! Az első csörte a Korner-NKS összecsapás lesz, itt az alsóház egyik végső győzelemre is esélyes csapata a Korner szerintem gond nélkül behúzza a három pontot, és utána Mazsi ezt meg is ünnepli.... Bakcsó-U39 a következő meccs, itt szintén ne számítsunk meglepire, a Bakcsó ezt a meccset meg fogja nyerni, feltéve ha a mai "ráhangolódás" jól sikerül.... A harmadik csata, két hasonló csapat közt zajlik majd, Fortuna-BTCS, nem nagyon lehet jósolni, talán háromesélyes a találkozó, nyerjen a jobb! Akkor most már jöjjön a felsőház! Délibáb-Csapóné....az újonc, az egyik legrégebbi csapat ellen, sok függ attól a Csapóné milyen felállásban kezdi meg a csörtét, ha mindenki lesz, akkor elképzelhető a győzelmük! Öregfiúk-Kukac, a "kukacos" srácoktól már az is szép teljesítmény hogy a felsőházba jutottak, itt azonban nehéz dolguk lesz ha megszeretnék nehezíteni ellenfeleik dolgát, holnap konkrétan az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára. Drink-Team-Casablanka, ha a hírek igazak a Drink több alapemberét is nélkülözni fogja, és ebben az esetben egy jó Casa bármire képes lehet, de igazából a Drinkeseknek áll a zászló! Utolsó mérkőzés a Vasudvar-First-Street, a "Vasasoknak"nem szabad az utolsó egymás elleni meccsükből kiindulni, mindenképpen nagy csata várható, a fiatalok nem fogják olcsón adni magukat, de a Vasudvarnak győzni kell a céljai eléréséhez! Remélem holnap mindenki jól fog szórakozni, és a szurkolók, és játékosok is jól érzik majd magukat! Mindenkinek sérülésmentes játékot, és jó szórakozást kívánok! Ne felejtsétek, a futball mindenen átsegít!!!
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-03-26, 17:52 | Üzenet # 40 |
 Ezredes
| Vasudvar! Hamarosan indulás!!!
Pusziii
|
| |
|
|
| Gyapjas | Dátum: Szombat, 2011-03-26, 21:10 | Üzenet # 41 |
 Őrmester
| Nevetséges volt a játékvezetés,nem a játékvezető személye, hanem a ténykedése.Kritikán aluli volt.
Gyapjas.
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Vasárnap, 2011-03-27, 14:06 | Üzenet # 42 |
 Alezredes
| Biztos hogy hibázott a "játékvezető" de mindenki tudja hogy csak beugrott, mégpedig azért, mert a "profi" bíróink nem jöttek el..... Ezért én úgy gondolom mindenképpen köszönettel tartozunk neki, ugyanis ha nem vállalta volna, akkor valószinűleg a felsőházi meccsek elmaradnak tegnap, mert senki nem szívesen ül fel oda, azért hogy hallgatnia, és türnie kelljen, hogy magukat egyébként normálisnak mondó emberek, sokszor fröcsögve, szavakban nem válogatva, szidják és ócsárolják,(tisztelet a kivételnek) tulajdonképpen azért mert hozzájárult, hogy a délutáni szórakozásunkról ne kelljen lemondani..... Egyébként pedig nyugodtan ki lehet próbálni, fel lehet ülni a helyére, és levezetni egy parázs meccset, én már próbáltam, és talán azóta meg is csendesedtem kicsit...........
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| Gyapjas | Dátum: Vasárnap, 2011-03-27, 16:05 | Üzenet # 43 |
 Őrmester
| Én megértek mindent, de ha nem értek valamihez akkor azt mondom hogy "bocs fiúk , de én ehhez nem értek, így semmi értelme hogy én felüljek." Mert annak semmi értelme hogy ott vagyok és eredményeket befolyásoló, talán győzelemtől fosztok meg csapatokat, mert olyan hibákat, szabálytalanságokat nem veszek észre, amelyeket talán profizmus nélkül is észre lehetett volna venni.Ezért írom hogy ennek súlya van, és hogyha nem értek valamihez akkor, köszönöm hogy gondoltatok rám, de nem. Azt meg hogy a profi bírók nem voltak talán a a szervezőknek a szégyene.De hosszú távon ez nem megoldás, és remélem csak egyszeri eset volt, mert ahogy írtad hogy a délutáni szórakozásunkról ne kelljen lemondani..... , és élvezhető legyen,mert nem jó ha egy meccset is nem a játékosok hanem a bíró dönti el.Szerintem.
Gyapjas.
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Vasárnap, 2011-03-27, 16:28 | Üzenet # 44 |
 Ezredes
| "Játékvezető" ügyében igazatok van mindkettőtöknek! (szerintem) Én az utolsó meccsen voltam ... ott is volt több szabálytalanság mindkét csapatnál, amit nem vett észre a "játékvezető", de valahol a végén ez a része kiegyenlítődött! A Vasudvar egyértelműen jobb volt, megérdemelte a győzelmet, (de magához képest gyengébb volt) ... láttunk már jobb meccset is a Fiúktól, de legalább kellett a szurkolás! Nem mentünk hiába! 
Pusziii
|
| |
|
|
| Kölyök | Dátum: Hétfő, 2011-03-28, 21:25 | Üzenet # 45 |
|
Őrmester
Üzenetek: 24
| Quote (Gyapjas) Azt meg hogy a profi bírók nem voltak talán a a szervezőknek a szégyene. eleinte mi is így gondoltuk ,hogy ludasak vagyunk az ügyben de aztán kiderült ,hogy lett szólva nekik többünk részéről is így a szervezők szerintem erről nem tehetnek , annyit még el tudtam rendezni ügyes-bajos dolgaim közt ,hogy Gál Tibi menjen ki a felsőház meccseire de mire én kiértem már Btcs ült fent ???? Én is úgy gondolom , hogy bár nyílván hibázott Tibi de nem többet és nem kevesebbet mint bárki eddig (a saját meccsemről tudok nyilatkozni csak) oda -vissza tévedett és nem szándékosan. Én köszönöm neki ill az "ÖregMuráknak" is ,hogy kisegített bennünket .
Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD
|
| |
|
|
|