Szombat, 2026-06-13, 16:59
BALMAZÚJVÁROSI TEREMFOCI BAJNOKSÁG

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
IDE ÍRJATOK
CsobsziDátum: Hétfő, 2011-03-28, 22:31 | Üzenet # 46
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nem akarok belekötni semmibe és senkibe,de a bírói intézkedések tényleg nem voltak a helyzet magaslatán.
Azzal sem értek egyet hogy a Vasudvar jobb volt mint mi, de ez saját vélemény. Jó páran mondták hogy a first street jobb volt és sokkal jobban hajtottak, de a rutin győzedelmeskedett. Szerintem egy döntetlen sokkal igazságosabb lett volna de nem puszira játszák a focit biggrin Hozzátenném hogy nem vagyunk még 1 szinten és nem ezeket a meccseket kell megnyernünk de jó lett volna 1 skalpot begyűjteni smile Szal jövőhéten a csúfos alázás megtorlására készülünk a délibáb ellen, remélem jó kis csörte lesz,de ha kikapunk akkor sem lesz nagy baj mivel a bajnokságban is rangadót játszunk és a csapatból 4 ember lesz ott. Ennyi lett volna a kis mondandóm és hozzá fűzni valóm. Sok sikert mindenkinek a mostani fordulóra smile

MKThündeDátum: Kedd, 2011-03-29, 08:36 | Üzenet # 47
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 168
Hírnév: 4
Kedves Csobszi!

Egyértelmű, hogy jók voltatok! Sőt! Lényegesen jobbak, mint az előző összecsapáson! Még fiatalok vagytok és ha ebben a tempóban haladtok tovább ... szép jövő előtt álltok. Persze hozzá kell tennem, 3 meccseteket láttam eddig, ez alapján írom a véleményem! De a Vasudvar bizony jobb volt ... és amit Te is írtál ... a rutin, az évek, a csapat (de ez megint természetes, hisz nem vagytok egy szinten) smile Az is tény, hogy több emberrel elégedetlen voltam én, személy szerint! De erről ki is fejtettem a véleményem a Fiúknak.
Én egy dologban soha nem értettem egyet, amikor a játék azért nem halad, mert a játékvezetőt bírálják a játékosok, vele vitatkoznak. Arra majd ott lesznek a szurkolók wacko A játékvezető hoz egy döntést, senki kedvéért nem fogja megváltoztatni azt, ezért felesleges időtöltés nekiesni. Elhiszem, hogy dühítő, még nekünk is, nemhogy a játékosoknak ...
Bízom benne, hogy még egyszer nem fog ilyen előfordulni és a "hivatalos" játékvezetők ott lesznek minden további mérkőzésen!

Minden csapatnak őszintén kívánom, hogy MINDENT BELE! És teljes erőbedobással vegyen részt mindenki a csörtén!

Pusziii

KölyökDátum: Kedd, 2011-03-29, 11:44 | Üzenet # 48
Őrmester
Üzenetek: 24
Hírnév: 1
Csobszi
nem tudom ki mondta meg ki nem , szerintem is jól játszottatok , ill nálunk azért még csapatépítés folyik.
De bár Tibikének már elmondtam azért itt is leírom ha a negyedét foglalkoznátok a bíróval (tisztelet a kivétel) és azt az energiát a focira fordítanátok akkor simán kellene verni az ilyen "öreg" fazonokat mint a Vasudvar játékosok zöme.
Ja és hát bár fennhangon szoktuk Széll komámmal óbégatni ,hogy a passz megöli a focit, de azért nem árt néha egy-egy bicikli csel helyett felnézni és odatenni a másiknak a labdát biggrin biggrin

Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD

GyapjasDátum: Kedd, 2011-03-29, 19:55 | Üzenet # 49
Őrmester
Üzenetek: 20
Szia Kölyök.

Remélem egy hét múlva is téma lesz a csapatépités-es téma. biggrin

Gyapjas.

MKThündeDátum: Kedd, 2011-03-29, 21:36 | Üzenet # 50
Ezredes
A héten nem tudok ott lenni a meccsen cry
Nem azért nem mert nem érdekelne egy Csapósnés csörte ... Gondolok majd Rátok sokat!!!!!! smile

Pusziii

DidaDátum: Kedd, 2011-03-29, 22:17 | Üzenet # 51
Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
Hírnév: 3
Nagyon sajnáljuk Tündi!!! sad
Majd értesítünk mindenről! smile

Hajrá Vasudvar!!!

Az üzenetet módosította: Dida - Kedd, 2011-03-29, 22:20

MKThündeDátum: Kedd, 2011-03-29, 22:39 | Üzenet # 52
Ezredes
Köszönöm Bandi! El is várom! biggrin

Pusziii

KölyökDátum: Kedd, 2011-03-29, 22:57 | Üzenet # 53
Őrmester
Üzenetek: 24
Quote (Gyapjas)
Szia Kölyök.

Remélem egy hét múlva is téma lesz a csapatépités-es téma. biggrin
Gyapjas.

Hi
Lehet csak az erdmény legyen olyan, hogy itt a 3 pont ,a többi nem számít biggrin

Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD

CsobsziDátum: Kedd, 2011-03-29, 23:28 | Üzenet # 54
Közlegény
Üzenetek: 3
Az egy-egy bicikli csellel egyet értek, bár azzal sem teljesen azért csak rúgtam 3 gólt meg minden meccsen általában 1szer 2szer ebből rúgok gólt. A passzolással sem volt gond szerintem, most kivételesen jól játszottunk magunkhoz képest és voltak passzok. Az energia téma meg megint más téma hogy 2szer felkiabállok a bírónak, de szerintem nem volt ezen a meccsen aki többet futott mint én. Persze ez csak az én véleményem és nagyképűnek is hangzik, de én így gondolom és vállalom is.:):D

MKThündeDátum: Csütörtök, 2011-03-31, 08:08 | Üzenet # 55
Ezredes
Hajrá Echo Sport!!!!!!! biggrin Újabb győzelemmel hazatérni!!!! ok

Pusziii

DidaDátum: Csütörtök, 2011-03-31, 17:04 | Üzenet # 56
Alezredes
Nehéz lesz, de mindent megteszünk!!!! smile

Hajrá Vasudvar!!!

MKThündeDátum: Péntek, 2011-04-01, 09:27 | Üzenet # 57
Ezredes
Gratulálok a tegnap esti meccshez! Mikor hiszitek már el végre, hogy jók vagytok??? Tessék pozitívan állni minden mérkőzéshez!!! Nem csak az számít, hogy eddig az ellenfél mit ért el ... nagyon sok más egyéb tényező befolyásol egy meccset!!! De ezt úgy gondolom, Ti jobban tudjátok, mint én! Csak valahogy hajlamosak vagytok rá, hogy elfelejtsétek dont angry De majd kicsit gyakrabban fogom emlékeztetni a Csapatot!!! yes kiss
Egyébként nagyon élveztem a meccset!!!!! biggrin

Pusziii

kunmesterDátum: Péntek, 2011-04-01, 15:08 | Üzenet # 58
Közlegény
Üzenetek: 17
DVKLSZ SZABADTÉRI KISPÁLYÁS BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY

Echo-Sport - Hungarotarg 4-1

Echo-Sport gólszerzői: Csongár T.-2 ,Vincze S., Vaszilkó I.

DidaDátum: Péntek, 2011-04-01, 16:15 | Üzenet # 59
Alezredes
Tündi! Köszi a gratulációt, és a szurkolást, örülök hogy tetszett a meccs, legközelebb győzelem lesz, igérjük!!! smile

Hozzáadva (2011-04-01, 15:43)
---------------------------------------------
Mester??????? shock surprised eek
Te itttttt????? lol Újra köztünk???? hands
Kérjük a tegnapi meccs beszámolóját is!!! smile

Hozzáadva (2011-04-01, 16:15)
---------------------------------------------
Üdv mindenkinek!!!
Holnap második fordulójához érkezik kis bajnokságunk rájátszásos szakasza!
Az első körhöz képest az egyik lényeges változás reméljük a játékvezető visszatérése lesz...... biggrin
Az alsóházi forduló első meccse a Bakcsó-BTCS, ha a Bakcsó egy kicsit is összeszedett játékot tud nyújtani, legyőzheti az egyenlőre (saját) várakozás(a) alatt szereplő BTCS együttesét.
A múlt héten nagyon bekezdő Korner, az U-39 csapatával játszik, és kisebb csoda lenne ha Mazsiék pontot veszítenének! smile
Fortuna-NKS, az NKS csapata eddig egy két meccsen kívül még nem volt képes komoly ellenállásra az ellenfeleikkel szemben, ha ezen holnap sem változtatnak, akkor sima Fortuna győzelem lesz.
A felsőház küzdelmeit holnap a Drink Team kezdi a Kukac ellen, és mivel a Drink sérültjei végre felépültek, és teljes csapattal tudnak kiállni soros ellenfelükkel szemben, az eredmény nem lehet kérdéses, győzni fog a D.T.!
A következő csörte egy hatalmas presztízsmeccs, igazi rangadó, két olyan csapat közt akik már régóta "nyövik" egymást, a Vasudvar-Csapóné meccsek mindig érdekes, nagy hőfokú csatát hoznak, reméljük ez holnap is így lesz! Kicsit talán a lelkes szurkolókkal megtámogatott Vasasok az esélyesebbek.....de......
A két újonc: Délibáb-First-Street mérkőzésén az biztos hogy iramban, hajtásban, látványos játékban nem lesz hiány, a két fiatal csapat biztos hogy szórakoztató élvezetes meccset fog játszani, győzzön a jobbik!
Az utoljára maradt összecsapás akár jó meccs is lehetne, de a Casablanka mostanában sem játékban, sem létszámban nem közelit a régi önmagához, az elmúlt hetekben mutatott játékkal az Öregfiúkat még megszorongatni sem lehet, sima meccsnek néz ki!
Mindenkinek sérülésmentes, jó játékot, jó szórakozást kívánok!
Hajrá Vasudvar!!! smile

Hajrá Vasudvar!!!

MKThündeDátum: Péntek, 2011-04-01, 17:10 | Üzenet # 60
Ezredes
Holnapra HAJRÁ DRINK-TEAM, HAJRÁ VASUDVAR!!!
Atika! Amennyiben holnap játszol (sajnálom, hogy nem láthatlak) , vigyázz magadra és mindent bele! Legalább úgy, mint csütörtökön!!!! smile
Vasudvar! Bandi, ahogy szoktad ... smile Pisti, ne maradjon a lábadban egyetlen gól sem! Ki vele! Csak optimistán a pályára!!!!!!! Jók vagytok, nyerni fogtok!!!!
Széll, szerezd meg a labdát, tartsd meg, rúgd kapuba! Csak lazán, ahogy szoktad ok Kölyök ... szét a lábakkal, ha a helyzet úgy kívánja ... a nap mozdulata volt a múlt héten! smile Nagy Redának mondjátok meg, hogy összeszedetten a pályára!!!!! Én hiszek Benne! Imádom, ahogy játszik, amikor jól játszik!!!! A múlt hetit ne ismételje meg!!!! Kis Reda meg, zárkózzon fel mihamarabb a csapathoz!!!!! Ne féljen!!!! A többieknek is sok puszi!!!!

Pusziii

Keresés:

Copyright MyCorp © 2026Ingyenes webtárhely uCoz