|
IDE ÍRJATOK
|
|
| kunmester | Dátum: Szombat, 2011-04-02, 20:32 | Üzenet # 76 |
|
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 17
Állapot: Offline
| Azért nem semmi, hogy amilyen szarul kezdtük a bajnokságot az ősszel most azon bosszankodunk, hogy a Vasudvar szerzett 1 pontot ellenünk! BÜSZKE VAGYOK A CSAPATRA!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-04-02, 21:57 | Üzenet # 77 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 168
| Gratulálok a győztes csapatoknak! Hááát látszik, hogy nem voltam ott, nem lelkesítettem a Vasudvart ... ejnye-ejnye-... !!!
Pusziii
|
| |
|
|
| kunmester | Dátum: Szombat, 2011-04-02, 22:52 | Üzenet # 78 |
|
Közlegény
| Tündi azért nem csak a te hiányod miatt nem nyertek az érobikos fiúk, a mai napon nehezen bírták a mi általunk diktált gyakorlatokat a tieid. Sajnos azért a végére csak-csak felvették a ritmust. Na de reméljük kedden közösen fogunk örülni egy győzelem után!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-04-02, 23:04 | Üzenet # 79 |
 Ezredes
| Kedden nem leszek ott, hogy szurkoljak ... amit nagyon sajnálok! Mert a csütörtökit tényleg nagyon élveztem!!! De szeretnélek kérni Téged is és Mindenkit a csapatban, hogy pozitívan és lelkesen állni a pályára !!! Jók vagytok!!! Bízzatok Magatokban, a Csapatban!!!
Pusziii
|
| |
|
|
| Robertho | Dátum: Vasárnap, 2011-04-03, 11:03 | Üzenet # 80 |
 Közlegény
Üzenetek: 11
| Ezek a bírók nem sokat járhattak a pusztán, mert minden meccsen meglepődnek a délibábnak nevezett jelenségtől és zavarukban össze-viszsa fújkálnak
|
| |
|
|
| kunmester | Dátum: Vasárnap, 2011-04-03, 17:55 | Üzenet # 81 |
|
Közlegény
| Robi tényleg jelenség vagytok csak lassan már negatív, kezdtek hasonlítani a Csapónéhoz... Nektek is elkellene Csonka-Kis Pál nevelése mint annak idején nekünk, nem sokáig dumálnátok feleslegesen a sporiknak ha már akkor kiállít ha csúnyán nézel! Mondtam már több foci kevesebb duma, egyszer próbáljátok ki, igaz ez még nekünk sem sikerült...
|
| |
|
|
| Kölyök | Dátum: Vasárnap, 2011-04-03, 18:42 | Üzenet # 82 |
|
Őrmester
Üzenetek: 24
| Gratulálok a Csapónénak a bravúrhoz Sajna még kicsit szívni kell magunkat, de reméljük feltudunk pörögni . Zoli jobbulást jegeld a bokád
Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD
|
| |
|
|
|
|
| MKThünde | Dátum: Vasárnap, 2011-04-03, 21:42 | Üzenet # 84 |
 Ezredes
| Húúúú! Micsoda pezsgés ... Ez az!!!! Ez kell a jó meccshez!!! Lelkesedés, több foci, kevesebb duma, pozitív hozzáállás, ... Ja, és jó szurkoló csapat!
Pusziii
|
| |
|
|
| Sziszka | Dátum: Vasárnap, 2011-04-03, 21:53 | Üzenet # 85 |
|
Közlegény
Üzenetek: 9
| Szépen fogalmaztál Robi
|
| |
|
|
| Gyapjas | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 15:33 | Üzenet # 86 |
 Őrmester
Üzenetek: 20
| Köszi Kölyök,-kenegetem,fáslizom,jegelem,de ebben a szezonban már csak esetleg nézőként leszek jelen a csapat( GYENGÉBBEK kedvéért-Gladiátorok) meccsein.Gondolom van pár ember aki örül ennek.
Gyapjas.
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 16:33 | Üzenet # 87 |
 Ezredes
| Húúú Gyapjas! Sajnálom, hogy így sikerült ... Gyógyulj gyorsan!
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 16:44 | Üzenet # 88 |
 Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
| Mi nem örülünk Zolika! Igaz nem te vagy az "ideális" ellenfél, de a sérülés, és az ha valaki nem focizhat, az rosszabb bárminél, senkinek nem kívánnánk!!! Szóval gyógyulj meg hamar, mert nélküled "puhábbak" a "gladiátorok"!!!
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 17:07 | Üzenet # 89 |
 Ezredes
| A Kukac csapatáról tényleg nincs kép? Jól látom, hogy nem látom? Ill. a Casablancáról sem ...
Pusziii
|
| |
|
|
| Gyapjas | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 17:11 | Üzenet # 90 |
 Őrmester
Üzenetek: 20
| Köszönöm,aranyosak vagytok.
Gyapjas.