|
IDE ÍRJATOK
|
|
| Dida | Dátum: Hétfő, 2011-04-18, 08:39 | Üzenet # 166 |
 Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
Állapot: Offline
| Tündi, te itt??? Kemény lesz, de megteszünk mindent!!!!!
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Hétfő, 2011-04-18, 15:36 | Üzenet # 167 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 168
| Egyszer már írtam, de nem jelent meg Nem véletlenül kaptam bizalmat és kinevezést Ügyesen este! Gondolok Rátok!
Pusziii
|
| |
|
|
| Kölyök | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 11:01 | Üzenet # 168 |
|
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 24
| Sziasztok sajna nincs jó hírem .A hétvégi forduló elmarad, mert Asztalitenisz verseny lesz a városi sport és rendezvénycsarnokban. Kérek mindenkit hogy értesítsen akit tud .Már ha ilyen jó az információ áramlás
Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 15:03 | Üzenet # 169 |
 Ezredes
| Kié ez a terem? Hogy megy a bérlés/foglalás? Gondolom a teremfoci időpontja hamarabb megvolt. Miért nem vasárnapra tették az asztaliteniszt? Valaki avasson már be a részletekbe,aki tudja, hogy mennek itt a dolgok!
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 15:45 | Üzenet # 170 |
 Alezredes
| Ez Balmazújváros! Az nyilvánvaló, hogy itt megint valaki, vagy valakik olyan döntést hoztak amivel ismét sikerült arcon csapnia a kispályás bajnokság 14 csapatát, kb 140 játékosát, és azok szurkolóit, vagy akiket csak simán érdekelt volna ez az esemény..... Mivel a nevezési díj befizetésével úgymond mi kifizettük a terem bérleti díját, azt hiszem jogosan gondoltuk, hogy mienk az elsőbbség, nem kell elhalasztani a fordulót. Nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó ilyen húzása ez már az illetékeseknek, akiknek ezúton is köszönjük a "korrekt" hozzáállását, és várjuk a kedvező alkalmat a "hálánk" kifejezésére!
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| Bomi | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 15:48 | Üzenet # 171 |
 Közlegény
Üzenetek: 3
| Ennél ez "bonyoltabb" Tündi mint hogy egyszerű teremfoglalási sorrendekről beszéljünk! De majd Kölyök vagy Dida elmondja részletesebben, hogy miről van szó! Minden esetre nem sokba vagyunk nézve sem az újvárosi teremlabdarúgás sem azok akik ott játszanak! Fura dolgok vannak itt! Remélem jövőre már jobban fognak menni a dolgok!
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 16:40 | Üzenet # 172 |
 Alezredes
| Tündi! Itt ne keress józan észt, és korrektséget! A terem a városé..... A bérlés, foglalás mióta ide járok pofára megy..... Van aki kap termet....de fizetni kell érte... Van aki nem is kap.....de legalább nem kell fizetnie..... És vannak akik mindig kaptak....és sosem fizettek...... És vannak akik ezt így intézik....reméljük egyszer "fizetnek" majd érte.....
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 19:08 | Üzenet # 173 |
 Ezredes
| Fiúk! Úgy gondolom, már mi is részese vagyunk az eseményeknek, ezért ha bármiben tudunk segíteni, szóljatok bátran!
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 21:02 | Üzenet # 174 |
 Alezredes
| Mi sokat küzdöttünk ez ellen egy időben Tündi, de nem lett eredménye, addig amíg azok irányítanak akik, nem várható változás.......
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 21:16 | Üzenet # 175 |
 Ezredes
| Tudod Bandi! Már sokszor mondtam, hogy együtt sok mindenre vagyunk képesek... Fogjunk össze! Csak optimistán
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 21:18 | Üzenet # 176 |
 Alezredes
| Ez a szitu most elég reménytelennek tűnik, igazából azt sem tudom, ki ellen harcolunk.....
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 21:22 | Üzenet # 177 |
 Ezredes
| Hú! Link a fórumon! Köszönjük! Én ezt majd csak holnap tudom kipróbálni! De akkor állok rendelkezésedre kedves Rendszergazda
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 22:01 | Üzenet # 178 |
 Alezredes
| Én már kipróbáltam......és müködik!
Hajrá Vasudvar!!!