|
IDE ÍRJATOK
|
|
| Kölyök | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 22:18 | Üzenet # 181 |
|
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 24
Állapot: Offline
| http://www.youtube.com/watch?v=C2uyPnN6bt8&feature=related Na nem is lelem a linkjelölést de azért ha bemásoljátok jó szórakozást hozzá . kicsit jobb kedvre derít remélem mindenkit nyáron itt voltak Pécsen én akkor láttam
Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 22:24 | Üzenet # 182 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 168
| Kölyök! Ahova írnj kell, az alatt van a fájl kiválasztása. De még én sem próbáltam.
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 22:31 | Üzenet # 183 |
 Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 134
| Közben csendben ezredes lettem.....
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| Kölyök | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 22:40 | Üzenet # 184 |
|
Őrmester
Üzenetek: 24
| na a hétvége alakulásáról pár mondatot akkor . Tegnap este vettem a fáradságot és kimentem a pályára megkérdezni ,hogy akkor mi is várható , érdemi választ nem kaptam majd szólnak. Nem szóltak, na ma felhívtam Murák Lacit hogy akkor mi van , Ő csak annyit tudott mondani ,hogy valószínű lesz ping - pong verseny. Na ekkor megunva a szerencsétlenkedést , felhívtam Radócz Tamást és megkérdeztem hogy , mit tud ő. Hát elég érdekes volt hallani szegényt , mert hogy ők kb 2 hónapja szóltak erről a rendezvényről , de mikor megkérdeztem hogy nem lehetne-e a szakiban a versenyük akkor azt mondta hogy vissza hív. Kis idő múlva ez meg is történt . Felkereste Szarvas Endrét de a szaki 'pénteken bezár és oda nem lehet bemenni" ??????Hűha na mondom ok akkor pingpong marad mi csúszunk. Egy gondolat erejéig visszatérnék a behatolhatatlan szakiig mert itt nem mindennapi dolgot hajtanak végre évtizedek óta jó páran akik péntek este 6 ra ill a Széchenyi kupára be teleportálják magukat a fizika törvényeinek fittyet hányva . Na de e mögött már csak a rosszindulat engedné feltételezni, hogy az öregfiúknak jó ez a kis csúszás . Summa summárum az én olvasatomban az jött le a dolgok ilyen forma alakulásából. Hogy az információ áramlás sajna még felgyorsult világunkban sem tökéletes ,sőőőt megkockáztatom, tökéletlen. Bár én 3 telefonnal el csíptem az infot hogy nem lesz foci na de lehet csak szerencsém volt. Bár megremegett a kezem ,hogy felhívom Alpolgármester urat mint a Asztalitenisz patrónusát, de így is elértem a célt. Nincs ezzel semmi gond mert nyilván kell más sportágnak is a terem, a lehetőség, én személy szerint ennek örülök is. És itt az asztaliteniszezők kényszerű képviselőjének is megköszönöm ,hogy egyáltalán megpróbálta a szakis verziót. Nekik jó szórakozást kívánok. Az illetékeseknek meg talán annyit ,hogy talán az a 140-200 ember érdemel annyit hogy szólunk nekik 2 héttel előtte ,hogy ugyan ez a hétvége nem a tietek pihenjetek relaxáljatok stb.
Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel..XDXDXD
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 23:34 | Üzenet # 185 |
 Alezredes
| Hát, erről ennyit...azt hiszem most mindenki láthatja miről beszéltünk.....sumákolás a felsőfokon...... fának alja banda....
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szerda, 2011-04-20, 08:48 | Üzenet # 186 |
 Ezredes
|
Pusziii
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szerda, 2011-04-20, 23:10 | Üzenet # 187 |
 Ezredes
| Kölyök! Köszönjük a "részleteket"! Tényleg sajnálom, hogy így mennek itt a dolgok ... rendkívül korrektek az emberek
Pusziii
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Péntek, 2011-04-22, 08:42 | Üzenet # 188 |
 Ezredes
| HAJRÁ ECHO SPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Péntek, 2011-04-22, 08:48 | Üzenet # 189 |
 Alezredes
| Szívesebben írta, volna ma is a beharangozót, de mivel a foci elmarad, és a teremben asztalitenisz verseny lesz, így az írás is eltolódott! Ha valakit érdekel a ping-pong, annak úgy tűnik érdemes kilátogatni holnap 9 órától a dühöngőbe, a hírek szerint mindenféle kategóriában lesznek versenyek, többek között a leggyengébbeknek a "láttam már ütőt" kategória, de állítólag a magyar profi ligából is érkeznek versenyzők! Szombat délelőtti programnak kitűnő, és legalább nem maradunk "Katlanérzés" nélkül.....
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Péntek, 2011-04-22, 16:10 | Üzenet # 190 |
 Ezredes
| Izgalmasan hangzik Bandi! Még lehet, én is benevezek ...
Pusziii
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-04-23, 09:24 | Üzenet # 191 |
 Ezredes
| Echo Sportnak gratulálok a tegnapi győzelemhez!!! A meccset én már értékeltem személyesen és a facén ... Azt azért itt is megjegyezném, hogy kellene taktikai megbeszélés!!!!!!! Nagyon kellene!!!!!
Pusziii
|
| |
|
|
| Times | Dátum: Szombat, 2011-04-23, 09:26 | Üzenet # 192 |
|
Közlegény
Üzenetek: 1
| Valamikor nekem is volt ilyen ütő a kezemben, még fotó is van róla!!!! Hm.., lehet nevezni kellett volna???? Azt azért nagyon sajnálom, hogy elmarad a foci és hogy így kezelik ezeket a dolgokat itt!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-04-23, 09:31 | Üzenet # 193 |
 Ezredes
| Kicsit több ideje maradt a csapatoknak regenerálódni legalább! Próbáljuk nézni a jó oldalát!
Pusziii
|
| |
|
|
| Dida | Dátum: Szombat, 2011-04-23, 22:09 | Üzenet # 194 |
 Alezredes
| Köszönjük a gratulációt Tündi! Néhány dolgot csakugyan le kellene tisztázni, erre sort kerítünk hamarosan remélem..... Timi, nevezned kellett volna, és lejátszottuk volna egymással a döntőt az amatőr kategóriában..... Igy utólag talán nem nagy baj hogy elmaradt a fordúló, elég sok hiányzónk lett volna.
Hajrá Vasudvar!!!
|
| |
|
|
| MKThünde | Dátum: Szombat, 2011-04-23, 22:15 | Üzenet # 195 |
 Ezredes
| Szerintem is jobban jártatok Bandi ...
Pusziii
|
| |
|
|